Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մսով, մակարոնով եվ բանջարեղենով աղցա

Մակարոնը եփել աղաջրի մեջ, քամել, սառը ջրով ցողել: Մաքրած և խորանարդիկներով կտրատած գազարը, սունկը, նեխուրը աղաջրում թեթևակի խաշել, ավելացնելով բուսայուղը: Ջուրը քամել, բանջարեղենը սառեցնել: Միսը կտրատել, պղպեղ անել: Մայոնեզըի կեսը բացել բանջարեղենի արգանակով, ավելացնել աղ և կիտրոնի հյութ: Մյուս կեսը լցնել բանջարեղենի, մակարոնի և մսի վրա: Աղցանի վրա լցնել արգանակով բացած մայոնեզը, զարդարել լոլիկի և ձվի շերտերով, քերած պանրով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մսով, մակարոնով եվ բանջարեղենով աղցա

տավարի միս տավարի միս 300 գրամ

մակարոն մակարոն 500 գրամ

գազար գազար 100 գրամ

լոլիկ լոլիկ 100 գրամ

սունկ սունկ 100 գրամ

նեխուր նեխուր 50 գրամ

ձեթ ձեթ 30 գրամ

ձու ձու 1 հատ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1860դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 282 կկալ