Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մարինացված պանիր

Թեև այս եղանակով կարելի է մարինացնել ցանկացած պանիր, սակայն նախընտրելի է պարմեզանը: Այն խորանարդիկների տեսքով կտրատել: Սխտորը մաքրել, շերտատել: Բուրավետ պղպեղը հավանգով ծեծել: Կարմիր կծու պղպեղը բարակ օղակներ անել, սերմերը հեռացնել: Մեկ լիտրանոց բանկայի մեջ լցնել պանրի կտորները, սխտորը կարմիր պղպեղը, մանրացրած պղպեղը, ռոզմարինը: Խառնել, բուսայուղ լցնել այնքան, որ ծածկի պանիրը: Մեկ օր դնել սառնարան: Հանել, լցնել խոր ամանի մեջ, մատուցել իբրև նախուտեստ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մարինացված պանիր

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 0.5 հատ

սխտոր սխտոր 6 պճեղ

պղպեղ պղպեղ

հազրեվարդ հազրեվարդ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 700դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 45 կկալ