Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կորեական աղցան «կամդիչա»

Միսը բարակ շերտատել, տապակել բուսայուղով թեժ կրակի վրա, որ հյութ չարտադրվի: Կրակի վրա դնել 2-3 լիտր ջուր, եռալուն պես գցել 3 ճաշի գդալ քացախ և աղ: Եռացած ջրի մեջ լցնել բարակ շերտերով կտրատած կարտոֆիլը և եփել 5 րոպե, դնել քամիչի վրա: Սոխը կիսաօղակներով կտրատել, գազարը մանրացնել, խառնել կարտոֆիլին, լցնել ճզմած սխտորը, քացախը, ավելացնել միսն ու դաղած ձեթը: Լավ խառնել, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կորեական աղցան «կամդիչա»

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 500 գրամ

տավարի միս տավարի միս 400 գրամ

գազար գազար 1 հատ

սոխ սոխ 1 հատ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

քացախ քացախ 4 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 218 կկալ