Բաղադրատոմս
Կորեական աղցան «Կամդիչա»
Պատրաստեք կորեական աղցան «կամդիչա» հետևյալ բաղադրատոմսով
Կորեական աղցան «Կամդիչա» շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել կորեական աղցան «կամդիչա»
Միսը բարակ շերտատել, տապակել բուսայուղով թեժ կրակի վրա, որ հյութ չարտադրվի: Կրակի վրա դնել 2-3 լիտր ջուր, եռալուն պես գցել 3 ճաշի գդալ քացախ և աղ: Եռացած ջրի մեջ լցնել բարակ շերտերով կտրատած կարտոֆիլը և եփել 5 րոպե, դնել քամիչի վրա: Սոխը կիսաօղակներով կտրատել, գազարը մանրացնել, խառնել կարտոֆիլին, լցնել ճզմած սխտորը, քացախը, ավելացնել միսն ու դաղած ձեթը: Լավ խառնել, մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կորեական աղցան «կամդիչա»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 218 կկալ