Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կարմիր կաղամբով աղցան

Կաղամբի կոթը հեռացնել, մանր կտրատել, եռացած ջրի մեջ գցել, թողնել կես ժամ: Հետո դնել քամիչի վրա և սառը ջուր լցնել վրան: Սեղմել ձեռքով, որ ջուրը լիովին քամվի: Քացախ, աղ, շաքարավազ ցանել վրան: Կես ժամ անց կարելի է մատուցել: Կարելի է ջրի մեջ պահելու փոխարեն կաղամբն աղով տրորել: Աղցանը համեղ է մսի և ձկան հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարմիր կաղամբով աղցան

կարմիր կաղամբ կարմիր կաղամբ 500 գրամ

քացախ քացախ 0.25 թեյի բաժակ

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 14 կկալ