Բաղադրատոմս
Կարմիր կաղամբով աղցան
Պատրաստեք կարմիր կաղամբով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Կարմիր կաղամբով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել կարմիր կաղամբով աղցան
Կաղամբի կոթը հեռացնել, մանր կտրատել, եռացած ջրի մեջ գցել, թողնել կես ժամ: Հետո դնել քամիչի վրա և սառը ջուր լցնել վրան: Սեղմել ձեռքով, որ ջուրը լիովին քամվի: Քացախ, աղ, շաքարավազ ցանել վրան: Կես ժամ անց կարելի է մատուցել: Կարելի է ջրի մեջ պահելու փոխարեն կաղամբն աղով տրորել: Աղցանը համեղ է մսի և ձկան հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարմիր կաղամբով աղցան
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 14 կկալ