Պատրաստեք գազարով նախուտեստ հետևյալ բաղադրատոմսով
Գազարով նախուտեստ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Գազարով նախուտեստ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Գազարն ու խնձորը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ծովաբողկի արմատի կեղևը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ջրին աղ, շաքար խառնել, եռացնել: Գազարը, խնձորը, ծովաբողկը խառնել, վրան տաք աղաջուր լցնել, որ ծածկի մթերքը, կափարիչը փակել և թողնել սառչի: Մատուցելուց առաջ ավելորդ աղաջուրը թափել, ավելացնել թթվասեր, կտրատած կանաչի: Զարդարել կտրատած կիտրոնի շերտերով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info