Բաղադրատոմս
Գազարով նախուտեստ
Պատրաստեք գազարով նախուտեստ հետևյալ բաղադրատոմսով
Գազարով նախուտեստ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել գազարով նախուտեստ
Գազարն ու խնձորը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ծովաբողկի արմատի կեղևը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ջրին աղ, շաքար խառնել, եռացնել: Գազարը, խնձորը, ծովաբողկը խառնել, վրան տաք աղաջուր լցնել, որ ծածկի մթերքը, կափարիչը փակել և թողնել սառչի: Մատուցելուց առաջ ավելորդ աղաջուրը թափել, ավելացնել թթվասեր, կտրատած կանաչի: Զարդարել կտրատած կիտրոնի շերտերով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով նախուտեստ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
280դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 53 կկալ