Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գազարով նախուտեստ

Գազարն ու խնձորը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ծովաբողկի արմատի կեղևը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ջրին աղ, շաքար խառնել, եռացնել: Գազարը, խնձորը, ծովաբողկը խառնել, վրան տաք աղաջուր լցնել, որ ծածկի մթերքը, կափարիչը փակել և թողնել սառչի: Մատուցելուց առաջ ավելորդ աղաջուրը թափել, ավելացնել թթվասեր, կտրատած կանաչի: Զարդարել կտրատած կիտրոնի շերտերով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով նախուտեստ

գազար գազար 200 գրամ

խնձոր խնձոր 200 գրամ

ջուր ջուր 200 գրամ

աղ աղ

աղ աղ 20 գրամ

կանաչի կանաչի

կիտրոն կիտրոն 0.5 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 280դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 53 կկալ