Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գազարով, բազուկով աղցան

Մածունը, մեղրը, կոճապեպղն ու կծու աղացած պղպեղը խառնել, դնել մի կողմ: Գազարն ու բազուկը մաքրել, խոշոր քերիչով անցկացնել: Կանաչ սոխը լվանալ, մանրացնել: Գետնանուշը դանակով մանր փշրանքի վերածել: Սոխը, գետնանուշը լցնել գազարի ու բազուկի վրա, ավելացնել սոուսը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով, բազուկով աղցան

ճակնդեղ ճակնդեղ 500 գրամ

գազար գազար 250 գրամ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 1 փունջ

գետնանուշ գետնանուշ 50 գրամ

մածուն մածուն 125 գրամ

մեղր մեղր 1 թեյի գդալ

կծու կարմիր պղպեղ կծու կարմիր պղպեղ

կոճապղպեղ կոճապղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 69 կկալ