Պատրաստեք գազարով, բազուկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Գազարով, բազուկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Գազարով, բազուկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Մածունը, մեղրը, կոճապեպղն ու կծու աղացած պղպեղը խառնել, դնել մի կողմ: Գազարն ու բազուկը մաքրել, խոշոր քերիչով անցկացնել: Կանաչ սոխը լվանալ, մանրացնել: Գետնանուշը դանակով մանր փշրանքի վերածել: Սոխը, գետնանուշը լցնել գազարի ու բազուկի վրա, ավելացնել սոուսը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info