Բաղադրատոմս
Գազարով, բազուկով աղցան
Պատրաստեք գազարով, բազուկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Գազարով, բազուկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել գազարով, բազուկով աղցան
Մածունը, մեղրը, կոճապեպղն ու կծու աղացած պղպեղը խառնել, դնել մի կողմ: Գազարն ու բազուկը մաքրել, խոշոր քերիչով անցկացնել: Կանաչ սոխը լվանալ, մանրացնել: Գետնանուշը դանակով մանր փշրանքի վերածել: Սոխը, գետնանուշը լցնել գազարի ու բազուկի վրա, ավելացնել սոուսը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով, բազուկով աղցան
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 69 կկալ