Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դանդուռով և լոլիկով աղցան

2 լ ջրին 1 ճաշի գդալ աղ ավելացնել, լավ խառնել: Մաքրած և լվացած դանդուռը լցնել պատրաստված աղաջրի մեջ, թողնել 20 րոպե: Այդ ընթացքում լոլիկը կլպել, ոչ մեծ կտորների կտրտել, ավելացնել մանրացրած սխտորը, քացախը, աղ ու պղպեղ անել: Դանդուռը աղաջրից հանել, սառը ջրով լվանալ, ջրքամել, մանր կտրտել, խառնել լոլիկի հետ, թողնել 20-30 րոպե համերը խառնվեն և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դանդուռով և լոլիկով աղցան

դանդուռ դանդուռ 2 փունջ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

քացախ քացախ 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

սխտոր սխտոր 3 պճեղ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 780դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 119 կկալ