Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դանդուռով և կարմիր պղպեղով աղցան

Դանդուռը լավ լվանալ, կտրատել 5-6 սանտիմետրանոց կտորների, լցնել աղցանի ամանի մեջ: Կանաչ և սև անկորիզ ձիթապտուղները կտրատել, լցնել դանդուռի վրա: Կարմիր պղպեղը բարակ շերտատել, լցնել աղցանի ամանի մեջ: Թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, սխտորը դաղել բուսայուղի մեջ, մինչև բույրը տարածվի: Առանձին ամանի մեջ խառնել մայոնեզը, կիտրոնի հյութը, աղ ցանել և ավելացնել բուրավետ բուսայուղը: Բուսայուղի մեջ դաղված սխտորը մանրացնել, խառնել սոուսին: Սոուսը լավ խառնել, լցնել աղցանի վրա և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դանդուռով և կարմիր պղպեղով աղցան

դանդուռ դանդուռ 0.5 փունջ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

սև եւ կանաչ ձիթապտուղ սև եւ կանաչ ձիթապտուղ 50 գրամ

մայոնեզ մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 0.5 հատ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 210դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 16 կկալ