Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել չինական կծու նախուտեստ

Վարունգները կտրատել: Սխտորը բուսայուղի մի մասի հետ բլենդերով հարել, լցնել վարունգի վրա: Ավելացնել մնացած բաղադրիչները բացի կծու կարմիր պղպեղից, թողնել սառը տեղում մարինացվի երկու-երեք ժամ: Բուսայուղը տաքացնել, կծու պղպեղը կտրատել, լցնել մեջը: Կծու բուսայուղը լցնել վարունգի վրա, թողնել սառչի: Նույն եղանակով նաև այլ մթերքներ, օրինակ, կաղամբ կարելի է պատրաստել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չինական կծու նախուտեստ

վարունգ վարունգ 500 գրամ

սխտոր սխտոր 40 գրամ

քացախ քացախ 2 ճաշի գդալ

աղ աղ

շաքարավազ շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

ձեթ ձեթ 200 գրամ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 410դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 26 կկալ