Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բողկով չինական աղցան

Գազարն ու բողկը լվանալ, մաքրել, բարակ ձողիկներով կտրատել: Աղ անել, 5-10 րոպե թողնել: Մի քիչ սեղմել-քամել: Ավելացնել սոխ և շաքարավազ, բուսայուղ և խառնել: Մատուցելիս զարդարել կանաչիով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բողկով չինական աղցան

սոխ սոխ 1 գլուխ

գազար գազար 3 հատ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

ճակնդեղ ճակնդեղ 400 գրամ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 330դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 42 կկալ