Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բլղուրով աղցան

Կաթսայի մեջ արգանակը տաքացնել, լցնել բլղուրն ու կրակն անջատել, թողնել 20 րոպե: Չամիչի վրա տաք ջուր լցնել, մի կողմ դնել: Պղպեղը մաքրել, քառակուսիների կտրտել, լցնել թասի մեջ, ավելացնել կտրտած սոխը, մաղադանոսն ու նանան, ջրքամած չամիչը, մանրացրած ընկույզը, բլղուրը, վրան քերել կիտրոնի կեղևը: Կիտրոնի հյութն ու ձիթայուղը խառնել, աղ ու պղպեղ անել, լավ հարել, լցնել աղցանի վրա, խառնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բլղուրով աղցան

բլղուր բլղուր 350 գրամ

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 7 ցողուն

մաղադանոս մաղադանոս 0,5 փունջ

նանա նանա 0,5 փունջ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

չամիչ չամիչ 50 գրամ

ընկույզ ընկույզ 40 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1270դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 92 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5