Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բազուկով և ընկույզով աղցան

Առանց մաքրելու բազուկը եփել: Եփելու ժամանակը կախված է բազուկի չափից, տեսակից: Բազուկի պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել պատառաքաղի միջոցով: Եթե այն պատրաստ է, ապա դանակը կամ պատառաքաղը հեշտությոմբ կծակի այն: Բազուկը քերել մեծ քերիչով, ընկույզը կտրատել, ավելացնել բազուկը, աղը, յուղն ու լավ խառնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բազուկով և ընկույզով աղցան

ճակնդեղ ճակնդեղ 1 հատ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

ընկույզ ընկույզ 50 գրամ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 300դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 24 կկալ