Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղցան սիրուհի

Հում գազարը մաքրել, քերիչով անցկացնել: Ճակնդեղը խաշել, քերել: Քերիչով անցկացնել նաև հալած պանրիկը: Չամիչը 20 րոպե թրջել սառը ջրի մեջ: Ընկույզը մանրացնել: Աղցանը շերտավոր է. մատուցվող ափսեի մեջ նախ տեղավորել քերած գազարը, վրան մայոնեզ քսել: Հաջորդը չամիչն է, վրան` մայոնեզ: Հետո պանրիկը, վրան մայոնեզ սխտորին խառնած: Խաշած ճակնդեղը տեղադրել պանրի վրա, նորից մայոնեզով ծածկել: Հաջորդ շերտը մանրացված ընկույզն է: Վերջինը մայոնեզի շերտն է: Աղցանը մատուցելիս զարդարել չիպսերով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան սիրուհի

գազար գազար 4 հատ

չամիչ չամիչ 150 գրամ

ճակնդեղ ճակնդեղ 2 հատ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

ընկույզ ընկույզ 50 գրամ

մայոնեզ մայոնեզ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 960դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 40 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5