Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղցան խորովածի հետ

Ծնեբեկը խաշել աղաջրի մեջ 3 րոպե: Խոշոր կտրատել: Լոլիկը գցել եռացած ջրի մեջ, կեղևը հանել: Կտրել չորս մասի: Սոխն ու թարխունը խոշոր կտրել: Բոլոր բաղադրիչները խառնել ամանի մեջ, թողնել կես լոլիկ: Այն պիտի տրորել, խյուս դարձնել: Մի թեյի գդալ քացախը, ձիթապտղի յուղը, աղ, պղպեղը խառնել: Լցնել աղցանի վրա, խառնել: Աղցանն արդեն իսկ համեղ է, սակայն կարելի է մատուցել խորովածի կամ այլ մսային ուտեստի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան խորովածի հետ

լոլիկ լոլիկ 4 հատ

ծնեբեկ ծնեբեկ 5 հատ

սոխ սոխ 2 գլուխ

թարխուն թարխուն 2 ցողուն

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

քացախ քացախ 1 թեյի գդալ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 410դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 133 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5