Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղցան «տոնածառ»

Միսը եփել, սառեցնել, մանր կտրատել: Սոխը մանրացնել: Գազարը ոչ շատ մանր անցքերով քերիչով անցկացնել: Սունկը մաքրել, լվանալ, խորանարդիկներով կտրատել: Սոխը բուսայուղով տապակել: Ավելացնել գազարը, տապակել, լցնել սունկը: Շոգեխաշել այնքան ժամանակ, մինչև հեղուկ մասը լրիվ ցամաքի: Ձուն խաշել, քերել: Սնկի զանգվածը, ձուն, միսը, եգիպտացորենը խառնել, աղ և մայոնեզ ավելացնել: Զանգվածը լցնել ափսեի մեջ և կոնի ձև տալ: «Տոնածառը» զարդարել նռան հատիկներով, փշերը ստանալ սամիթներով, գագաթի աստղը պատրաստել կարմիր պղպեղից:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան «տոնածառ»

պահածոյացված եգիպտացորեն պահածոյացված եգիպտացորեն 450 գրամ

սունկ սունկ 300 գրամ

սոխ սոխ 100 գրամ

գազար գազար 150 գրամ

հավի կրծքամիս հավի կրծքամիս 300 գրամ

ձու ձու

աղ աղ

մայոնեզ մայոնեզ

ձեթ ձեթ

զարդարելու համար

նուռ նուռ 1 հատ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

սամիթ սամիթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 260դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 23 կկալ