Պատրաստեք աղցան թարմություն հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղցան թարմություն Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Աղցան թարմություն Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կանաչեղենը լավ լվանալ: Կանաչ սոխը մանր կտրատել: Ձուն մաքրել, կիսել, երկար շերտատել: Հազարի տերևները ձեռքով մի քանի մասի բաժանել: Վարունգը կտրատել, կարելի է կեղևը չմաքրել: Սամիթը կտրատել, խառնել աղցանին: Երշիկը բարակ շերտատել: Մեկ բաժին մայոնեզին խառնել երկու բաժին թթվասեր և լցնել աղցանի վրա: Զարդարել լոլիկով, կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info