Բաղադրատոմս
ԱՂՑԱՆ «ՊԻՆԳՎԻՆ»
Պատրաստեք աղցան «պինգվին» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՂՑԱՆ «ՊԻՆԳՎԻՆ» Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել աղցան «պինգվին»
Սոխը մանրացնել, պանիրը քերել, ձուն պինդ խաշել, սպիտակուցները դեղնուցներից առանձնացնել: Պահածոյացված սաղմոնի ավելորդ հեղուկը քամել, դնել ափսեի վրա: Վրան լցնել մանրացրած սոխը, վրան մայոնեզ քսել: Հաջորդ շերտը եփած բրինձն է, վրան մայոնեզով ծածկել: 3-րդ շերտը մանր քերիչով անցկացնրած դեղնուցն է, վրան` մայոնեզ: 4-րդ շերտը պինդ պանիրն է, մայոնեզով ծածկված: 5-րդ շերտը մանր քերած սպիտակուցն է: Ձիթապտուղներով և կարմիր պղպեղով զարդարել և պինգվինի տեսք տալ աղցանին:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան «պինգվին»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2570դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 539 կկալ