Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղցան բոնջորնո

Հավի միսը կտրատել խորանարդաձև, տապակել: Գազարը լվանալ, մաքրել, քերել, տապակել բուսայուղով: Բեկոնը կտրատել խորանարդաձև, տապակել մինչև ոսկեգունելը: Սոխը օղակ-օղակ անել, վարունգները երկարավուն կտրատել: Խառնել ամենը, ավելացնել մայոնեզ: Լցնել աղցանամանի մեջ, զարդարել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան բոնջորնո

հավի կրծքամիս հավի կրծքամիս 70 գրամ

բեկոն բեկոն 50 գրամ

մարինացված վարունգ մարինացված վարունգ 50 գրամ

գազար գազար 2 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

կարագ կարագ 20 գրամ

մայոնեզ մայոնեզ 50 գրամ

աղ աղ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 600դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 32 կկալ