Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել աղցան «բլրակ» հունական

Հավի միսը, ապուխտը, վարունգը, լոլիկը, պանիրը, խաշած ձվի սպիտակուցները երկար ու բարակ շերտերով կտրատել: Դեղնուցները դնել ափսեի մեջ, պատառաքաղով տրորել, ավելացնել մանանեխ, ճզմած սխտոր, մայոնեզ, թթվասեր, աղացած պղպեղ: Զանգվածը խառնել, դարձնել համասեռ: Այն լցնել կտրատած մթերքի վրա: Աղցանը կարելի է խառնել կամ կարելի է դասավորել շերտ-շերտ` դնելով ամանի մեջ փռած հազարի տերևների վրա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք աղցան «բլրակ» հունական

ապխտած կրծքամիս ապխտած կրծքամիս 100 գրամ

ապուխտ ապուխտ 150 գրամ

ձու ձու 2 հատ

լոլիկ լոլիկ 1 հատ

վարունգ վարունգ 1 հատ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

մայոնեզ մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

մանանեխ մանանեխ 0.5 թեյի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

հազարի տերևներ հազարի տերևներ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1360դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 288 կկալ