Պատրաստեք ամանորյա մոմ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՄԱՆՈՐՅԱ ՄՈՄ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ԱՄԱՆՈՐՅԱ ՄՈՄ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Հավի միսը եփել, սառեցնել, թել-թել անել, լցնել խորը թասի մեջ: Պանիրը ձողիկներով կտրատել: Վարունգի կեղևը մաքրել, ձողիկներով կտրատել: Պղպեղը և ձիթապտուղները նույն ձևով կտրատել: Ընկույզները հնարավորինս մանր կտրատել: Հազարի տերևները խոշոր պատառների վերածել: Խառնել մայոնեզը, թթվասերը, մանանեխը: Բոլոր բաղադրիչները և թացանի 2/3 մասը խառնել, դնել մատուցվող ամանի մեջ: Վրան լցնել մնացած թացանը, հարթեցնել մակերեսը: Մոմը ստանալու համար ուղղանկյուն պանրի կտոր դնել աղցանի վրա: Կարմիր պղպեղից կտրել մոմի կրակը և ժապավենը: Զարդարել նուշով և ընկույզով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info