Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թեյով պունշ

500 մլ կարմիր սեղանի գինին տաքացնել մինչև  70° С, ավելացնել տաք թունդ թեյ և շաքարավազ ըստ ճաշակի: Միաժամանակ  0,5-0,7 բաժակ ջրում եռացնել  2 հատիկ մեխակ, մի փոքր կտոր դարչնի կեղև, կիտրոնի կեղև: Առանց սառեցնելու խառնուրդին ավելացնել թեյն ու գինին: Մատուցել տաք վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թեյով պունշ

կարմիր գինի կարմիր գինի 500 մլ

թեյ թեյ 500 մլ

շաքարավազ շաքարավազ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1950դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 63 կկալ