Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կարամելի համով սուրճ

Շաքարը վերցնել ըստ ճաշակի, սակայն սովորական չափի փոխարեն օգտագործել կրկնակին: Այս նույն եղանակով կարելի է պատրաստել կաթով սուրճ: Սրճեփի մեջ լցնել շաքարավազը և դնել միջին կրակի վրա: Սպասել, մինչև շաքարը հալչի, ոսկեգույն դառնա: Չայրեք այն, որովհետև սուրճը կդառնանա: Երբ շաքարը հալված ու գույնը փոխած կլինի, ավելացնել 200 գրամ ջուր և մեջը դարչինի ձողիկ գցել: Ջուրը եռացնել, դարչինի ձողիկը հանել, լցնել սուրճը: Արագ խառնել առանց եռացնելու, վերցնել կրակից և բաժակները լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարամելի համով սուրճ

շաքարավազ շաքարավազ 20 գրամ

դարչին դարչին 1 հատ

աղացած սուրճ աղացած սուրճ 10 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 40դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ