Բաղադրատոմս
ՑԻՏՐՈՒՍԱՅԻՆ ԿՐՅՈՒՇՈՆ
Պատրաստեք ցիտրուսային կրյուշոն հետևյալ բաղադրատոմսով
ՑԻՏՐՈՒՍԱՅԻՆ ԿՐՅՈՒՇՈՆ Հայկական Կոկտեյլ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ցիտրուսային կրյուշոն
Միրգը լվանալ: Կիտրոնը, լայմը, նարինջը կիսել, ամեն մրգի կեսը բարակ շերտատել, ելակները չորս մասի բաժանել, հաղարջի ճյուղիկների հետ դնել ապակե ամանի մեջ: Ցիտրուսների մյուս կեսերը քամել, խառնել մեղրին, լցնել կտրատած մրգերի վրա: Սառը գինին լցնել վրան, դնել սառնարանի մեջ մի ժամով: Մատուցելուց առաջ թասի մեջ լցնել կես լիտր հանքային ջուր և սառույցի կտորներ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ցիտրուսային կրյուշոն
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
3070դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 108 կկալ