Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խյուս-ապուր հավի մսով

Հավիկը եփել, միսը արգանակից հանել, արգանակը քամել: Սոխը և կտրատած գազարը դնել արգանակի մեջ, եփել միչև փափկելը: Աղ անել: Միսը ոսկորից անջատել, աղալ: Արգանակը վերցնել կրակից, սառեցնել: Հավի միսը, կես բաժակ արգանակ, թթվասերը, ալյուրը, կարագը խառնել մինչև միատարր զանգված դառնա: Հետո լցնել մնացած արգանակի վրա և խառնել: Մատուցելիս վրան կարագ դնել և կտրատած կանաչի շաղ տալ վրան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խյուս-ապուր հավի մսով

հավի միս հավի միս 500 գրամ

գազար գազար 0.5 հատ

սոխ սոխ 1 հատ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 2 ճաշի գդալ

ջուր ջուր 0.5 լիտր

կանաչի կանաչի

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1130դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 150 կկալ