Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթներ

Ջեռքով խառնել ալյուրը, ձուն, շաքարավազը, վանիլային շաքարավազը, կիտրոնի հյութը, կարագը: Խմոր հունցել, երկար գլանակ դարձնել այն: Կլոր-կլոր կտրատել, օղակները շարել թղթով ծածկած տապակի վրա, դնել 170 °С ջեռոցը մեջ 10 րոպեով: Սպիտակուցը հարել մի գդալ շաքարավազի հետ, խմորը ջեռոցից հանել, ամեն մեկի վրա մի քիչ սպիտակուց դնել, վրան շարել ելակի հատիկներ: Թխել տասը-տասնհինգ րոպե, մինչև բեզեի վրա ոսկեգույն կեղև առաջանա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթներ

ալյուր ալյուր 150 գրամ

կարագ կարագ 50 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

ձու ձու 1 հատ

սպիտակուց սպիտակուց 1 հատ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 50 գրամ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

ելակ ելակ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 760դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 172 կկալ