Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սպիտակաձավարով աղանդեր

Եփել սպիտակաձավարը: Կաթը եռացնել ու դանդաղ նրա մեջ ավելացնել սպիտակաձավարն ու անընդհատ խառնել, ավելացնել շաքարավազ, եփել մինչ թանձրանա: Նարինջը 2 մասի բաժանել, զգուշորեն հանել միջուկը, կտրատել այն: Սպիտակաձավարը խառնել նարնջի միջուկի հետ: Նարնջի 2 մասի մեջ էլ այդ խարնուրդից լցնել, կարելի է գեղեցկոթյան համար զարդարել նարնջի միջուկով ու շոկոլադե քերուկով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սպիտակաձավարով աղանդեր

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

Կաշա Կաշա 3 թեյի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

նարինջ նարինջ 1 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 460դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 54 կկալ