Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մսային խյուս

Միսը սառը ջրով լվանալ: Միսը պետք է լինի անյուղ, փափուկ տավարի միս:  Միսը աղալ: Սոխը մաքրել, լվանալ: Մանրացնել, մի քիչ կարագով տապակել: Միսն ու սոխեռածը լցնել կաթսայի մեջ: Եփել մարմանդ կրակի վրա, կափարիչը փակած: Երբ միսը լավ տապակվի, ավելացնել մսի արգանակ: Աղ ցանել, միսը դնել 180 աստիճան տաքացված ջեռոցի մեջ: Խառնել պարբերաբար, մինչև փափկի: Շոգեխաշված միսը կրկին մսաղացով անցկացնել: Կարելի է նաև բլենդերով մանրացնել: Կարագ հալեցնել, խառնել մսի խյուսին: Կարելի է նաև այլ եղանակով պատրաստել: Միսը գցել եռացող ջրի մեջ, եփել մարմանդ կրակի վրա, փրփուրն անընդհատ հեռացնել: Վերջում մի քիչ աղ անել: Մսաղացով աղալ կամ բլենդերի մեջ գցել միսը: Ավելացնել մսի արգանակ, մատուցել բրնձի, մակարոնի, կարտոֆիլի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մսային խյուս

տավարի միս տավարի միս 500 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

կարագ կարագ 100 գրամ

մսի արգանակ մսի արգանակ 200 մլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 109 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5