Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մրգով խորոված

Մրգերը մաքրել: Մանդարինները մասերի բաժանել: Նարինջը կիսել: Մի մասը մասերի բաժանել, հյութը քամել: Խնձորը մաքրել ու կտորների բաժանել: Բանանը կտրատել: Մրգերն անցկացնել փայտե շամփուրիներին: Մեղրը տաքացնել ջրաբաղնիքում, որպեսզի հալչի: Ավելացնել նարնջի հյութը՝ չվերցնելով կրակից, խառնել ու միանգամից անջատել: Մրգային խորովածի վրա սոուս լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մրգով խորոված

մանդարին մանդարին 2 հատ

բանան բանան 1 հատ

խնձոր խնձոր 1 հատ

խաղող խաղող 100 գրամ

նարինջ նարինջ 1 հատ

մեղր մեղր 2 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1250դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 71 կկալ