Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով պուդինգ

Սպիտակուցները դեղնուցներից առանձնացնել և հարել շաքարավազի հետ: Դեղնուցն ու կաթնաշոռը խառնել: Կաթնաշոռին ավելացնել սպիտակաձավարը, փափուկ կարագը և չամիչը, խառնել: Ավելացնել սպիտակուցը` անընդհատ խառնելով: Թխել տաք ջեռոցում մոտ 15 րոպե: Վրան շաքարի փոշի ցանել: Մատուցել մուրաբայի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռով պուդինգ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 300 գրամ

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի բաժակ

սպիտակաձավար սպիտակաձավար 2 ճաշի գդալ

չամիչ չամիչ 50 գրամ

կարագ կարագ 50 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1120դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 213 կկալ