Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կարտոֆիլով ջեռեփուկ «հունիսի 1»

Կարտոֆիլը, կաթը, կարագը, աղը խառնել, վերածել խյուսի: Միսը տապակել սոխի, գազարի, աղի ու համեմունքների հետ: Տապակը յուղել, վրան դնել կարտոֆիլի խյուս, հետո մի շերտով դնել միջուկը, վրան ծածկել կարտոֆիլի մնացած խյուսով: Ջեռեփուկի վրա լցնել հարած ձուն: Դնել  200 աստիճանի ջեռոցում  մոտ 20 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարտոֆիլով ջեռեփուկ «հունիսի 1»

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 1 կգ

տավարի միս տավարի միս 0.5 կգ

գազար գազար 250 գրամ

սոխ սոխ 300 գրամ

կաթ կաթ 700 մլ

կարագ կարագ 100 գրամ

աղ աղ

ձու ձու 2 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 920դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 526 կկալ