Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կակաչով ռուլետ

Կարագը հալեցնել: Խմորիչը խառնել շաքարավազի, գոլ ջրի հետ: Ավելացնել ալյուր, աղ, 1 ձու, կարագ: Խմոր հունցել: Խմորը սրբիչով ծածկել ու դնել տաք տեղ 30-40 րոպե: Միջուկի համար կաթ եռացնել: Ավելացնել կակաչի սերմ ու եփել, մինչ զանգվածը խտանա: Թխվածքաբլիթը փշրել: Զանգվածը վերցնել կրակից, ավելացնել թխվածքաբլիթն ու շաքարավազը, խառնել: Խմորը սեղմել: 2 մասի բաժանել: Յուրաքանչյուր մասը գրտնակել ուղղանկյունաձև: Հավասար շերտով միջուկը դնել: Սիլիկոնե տաքդիրի օգնությամբ ռուլետը փաթաթել: Դնել տապակի մեջ, 15 րոպե թողնել, ձվով պատել: Թխել 45-50 րոպե 180-200 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կակաչով ռուլետ

խմորիչ խմորիչ 11 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր 2.5 թեյի բաժակ

ջուր ջուր 1 թեյի բաժակ

աղ աղ 1 պտղունց

ձու ձու 2 հատ

կարագ կարագ 80 գրամ

միջուկ

կաթ կաթ 200 մլ

շաքարավազ շաքարավազ 150 գրամ

թխվածքաբլիթ թխվածքաբլիթ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 34 կկալ