Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հնդկահավով ապուր

Հնդկահավի փափկամիսը լվանալ ու 2.5լ սառը ջուր լցնել: Հասցնել եռման աստիճանի, եփել ու փրփուրը քաշել: 30 րոպեից միսը հանել, հովացնել ու կտրատել: Կարտոֆիլը մասերի բաժանել, լցնել արգանակի մեջ: Բրինձը լվանալ այնքան, մինչ ջուրը թափանցիկ դառնա, ավելացնել արգանակի մեջ, լցնել նաև միսը, աղ ու համեմունքներ ավելացնել: Թռչնամսով ապուրների մեջ մեծ քանակությամբ համեմունք չեն լցնում, որպեսզի արգանակի համը չկորչի: Եփել 25 րոպե: Մաղադանոսը մանր կտրատել, լցնել ապուրի մեջ, փակել կափարիչը ու 10 րոպե թողնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հնդկահավով ապուր

հնդկահավ հնդկահավ 500 գրամ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 3 հատ

գազար գազար 1 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

բրինձ բրինձ 50 գրամ

աղ աղ

մաղադանոս մաղադանոս

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1270դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 133 կկալ