Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հնդկաձավարի շիլա

Հնդկաձավարը երկու-երեք անգամ լվանալ: Չոր թավան տաքացնել, հնդկաձավարը բովել չորս-հինգ րոպե, մինչև այն դառնա ոսկեգույն: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ խառնել: Հնդկաձավարը լցնել եռացող ջրի մեջ: Փրփուրը պարբերաբար վերցնել: Բուսայուղ ավելացնել, եփել հինգ-վեց րոպե: Եփվելուց հետո կափարիչով ծածկել կաթսան, թողնել մի քանի րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հնդկաձավարի շիլա

հնդկաձավար հնդկաձավար 2 թեյի բաժակ

ջուր ջուր 4 թեյի բաժակ

ձեթ ձեթ 1.5 ճաշի գդալ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 450դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 83 կկալ