Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով կարտոֆիլային ռուլետ

Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել և եփել: Պյուրե սարքել, հովացնել: Ավելացնել 1 ձու, աղ անել և խառնել: Ուղղանկյուն սիլիկոնե տարրայի վրա դնել, հարթեցնել: Գազարը քերել, սոխը մանրացնել: Պղպեղը բարա շերտերով կտրատել, լոլիկը գոլորշու վրա պահել, հանել կեղևն ու խորանարդիկների բաժանել: Գազարն ու սոխը 5-7 րոպե սոխառած անել: Ավելացնել պղպեղը, շոգեխաշել 2-3 րոպե, աղ, պղպեղ անել: Ավելացնել լոլիկն ու 7 րոպե եփել: Բանջարեղենային զանգվածը դնել կարտոֆիլի վրա: Զգուշորեն փաթաթել ռուլետը: Կես ձուն թթվասերի հետ հարել, ավելացնել քերած պանիր: Ռուլետին քսել այս խառնուրդից: Եփել 40 րոպե 160 աստիճանում՝ առանց սիլիկոնե տարրայի վրայից վերցնելու:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով կարտոֆիլային ռուլետ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 800 գրամ

ձու ձու 1.5 հատ

գազար գազար 1 հատ

սոխ սոխ 1 գլուխ

լոլիկ լոլիկ 1 հատ

քերած պանիր քերած պանիր 1 թեյի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 335 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5