Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենային խորոված

Պինդ պանիրը խորանարդիկների բաժանել՝ մոտ 1.5սմ, վարունգները լվանալ ու կլոր կտրատել: Քաղցր պղպեղը մաքրել ու կտրատել խորանարդաձև: Փայտիկի վրա շարել սկզբից վարունգի կտորը, ապա չերի լոլիկ դնել, պղպեղի կտոր, նորից վարունգ, չերի ու պղպեղ, վերջում էլ մի կտոր պանիր դնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենային խորոված

վարունգ վարունգ 1 հատ

լոլիկ լոլիկ 4 հատ

դեղին պղպեղ դեղին պղպեղ 1 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 133 կկալ