Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ապուր գուլյաշ խմորագնդիկներով

Կողերը լվանալ ու տապակել բուսական յուղի մեջ՝ հաստ պատեր ունեցող կաթսայում: Կարտոֆիլը և գազարը մաքրել ու կտրատել, սոխն ու սխտորը նույնպես: Մսին ավելացնել բանջարեղենը, 1.5լ ջուր լցնել, աղ ու համեմունքներ անել, եփել 1.5 ժամ: Խմորագնդիկների համար սպիտակաձավարը, ալյուրն ու դեղնուցը խառնել, իսկ սպիտակուցը աղի հետ հարել, այնուհետև լցնել խմորի մեջ, խառնել: Խմորագնդիկները թեյի գդալով լսնել ապուրի մեջ, եփել ևս 20 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ապուր գուլյաշ խմորագնդիկներով

հորթի միս հորթի միս 500 գրամ

սոխ սոխ 1 գլուխ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

գազար գազար 1 հատ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 4 հատ

ալյուր ալյուր 50 գրամ

սպիտակաձավար սպիտակաձավար 30 գրամ

ձու ձու 1 հատ

աղ աղ

կանաչի կանաչի

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1660դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 412 կկալ