Բաղադրատոմս
ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆԻ ՀԵՏ
Պատրաստեք տավարի միս բանջարեղենի հետ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՎԱՐԻ ՄԻՍ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆԻ ՀԵՏ շատ համեղ Դիետիկ սնունդ է:

Ինչպես պատրաստել տավարի միս բանջարեղենի հետ
Մաքրած կարտոֆիլը, մանր կտրատած գազարը, սոխն ու սխտորը լցնել հինգ լիտրանոց կաթսայի մեջ: Տավարի միսը թեթևակի տապակել, աղ, պղպեղ ցանել, դնել բանջարեղենի վրա: Սունկի ապուրը եփել: Խառնել տոմատը, ուրցը, տավարի արգանակը, սունկի ապուրն, որ միատարր զանգված ստացվի: Լցնել ստացված ապուրը մսի ու բանջարեղենի վրա, եփել մեկ ժամ: Հետո կրակն իջեցնել և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Ափսեի մեջ դնել միսը, վրան տեղադրել բանջարեղենը, փակել: Եգիպտացորենի օսլան ջրով բացել, լցնել արգանակի մեջ, եփել ուժեղ կրակի վրա տասը րոպե, մինչև ապուրը մի քիչ թանձրանա: Մատուցել առանձին, իբրև թանձրահյութ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տավարի միս բանջարեղենի հետ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1930դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 361 կկալ