Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տավարի միս բանջարեղենի հետ

Մաքրած կարտոֆիլը, մանր կտրատած գազարը, սոխն ու սխտորը լցնել հինգ լիտրանոց կաթսայի մեջ: Տավարի միսը թեթևակի տապակել, աղ, պղպեղ ցանել, դնել բանջարեղենի վրա: Սունկի ապուրը եփել: Խառնել տոմատը, ուրցը, տավարի արգանակը, սունկի ապուրն, որ միատարր զանգված ստացվի: Լցնել ստացված ապուրը մսի ու բանջարեղենի վրա, եփել մեկ ժամ: Հետո կրակն իջեցնել և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Ափսեի մեջ դնել միսը, վրան տեղադրել բանջարեղենը, փակել: Եգիպտացորենի օսլան ջրով բացել, լցնել արգանակի մեջ, եփել ուժեղ կրակի վրա տասը րոպե, մինչև ապուրը մի քիչ թանձրանա: Մատուցել առանձին, իբրև թանձրահյութ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տավարի միս բանջարեղենի հետ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ 750 գրամ

գազար գազար 750 գրամ

տավարի միս տավարի միս 500 գրամ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

սխտոր սխտոր 4 պճեղ

ուրց ուրց 0.5 թեյի գդալ

ձեթ ձեթ

սև պղպեղ սև պղպեղ

մսի արգանակ մսի արգանակ 0.5 լիտր

սոխ սոխ 1 գլուխ

օսլա օսլա 2 ճաշի գդալ

աղ աղ

ջուր ջուր 2 ճաշի գդալ

սունկ սունկ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1930դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 361 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5