Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դդմիկով աղցան

Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, լցնել քացախը, երկու գդալ աղ: Դդմիկները երկու րոպե եփել, քամել: Գազարները երկար կտրատել, ինչպես արվում է կորեական աղցանի համար: Պղպեղները երկար շերտատել: Թավայի մեջ կես բաժակ ձիթայուղ լցնել, նախ տապակել գազարը, ապա պղպեղը դաղել, չթողնել փափկի: Թասիկի մեջ ծառնել 2 թեյի գդալ շաքարավազը, կտրատած կանաչին, ճզմած սխտորը: Խառնուրդը լցնել դդմիկի, գազարի ու պղպեղի վրա, խառնել կամ ափսեի մեջ դասավորել շերտ-շերտ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դդմիկով աղցան

դդում դդում 4 հատ

պղպեղ պղպեղ 3 հատ

գազար գազար 5 հատ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

մաղադանոս մաղադանոս

սամիթ սամիթ

քացախ քացախ 0.5 թեյի բաժակ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

շաքարավազ շաքարավազ 2 թեյի գդալ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 220դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 40 կկալ