Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով ձուկ

Կաղամբը կտրատել, գազարը քերել: Խառնել և մի քիչ աղ անել: Լցնել ապակե կաթսայի մեջ  2 սմ հաստությամբ, հետո շարել ձկան կտորները, որոնք նախապես աղ են դրված: Կարելի է գլուխը նույնպես դնել, եթե սիրում եք, միայն թե խռիկներն անհրաժեշտ է հեռացնել: Վրայից նույն հաստության շերտով կրկին բանջարեղեն լցնել և ջուր լցնել տարայի կիսով չափ: Հատիկ պղպեղ և դափնու տերև դնել ամանի մեջ, դնել կրակին: Եռացնել և  10 րոպե թողնել մարմանդ կրակի վրա: Անջատել, կափարիչը թողնել փակ մոտ 15 րոպե: Մատուցել խորը ափսեով թթվասերի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով ձուկ

ձուկ ձուկ

կաղամբ կաղամբ

գազար գազար

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5