Ճաշատեսակներ
Ուտելիք՝ պատրաստվող մի քանի բաղադրիչներից: Որպես կանոն դասակարգում են՝ նախուտեստ /արգանակներ, ապուրներ/, երկրորդ /միս, ձուկ և այլն/, երրորդ /ըմպելիքներ, աղանդեր/: Այդպես է նաև ազգային ուտեստների դասակարգումը:
Լա պինգաչոս

5.0
Լոբով տոլմա

4.9
Սնկի խավիար

4.5
Ճապոնական օմլետ

4.5
Լցոնած սոխ

4.1
Լցոնած խեցիներ

4.3
Տոմատով բրինձ

4.2
Բրնձով գնդիկներ

4.2
Պասի կետլետներ

4.5
Էջ 2, 5-ից