Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մակարոն սմբուկով

Մակարոնը եփել աղով եռացրած ջրում՝ համաձայն տուփի վրայի օգտագործման կանոնների: Ջուրը թափել, սբմուկը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը մաքրել ու մանր կտրատել: Լոլիկները խորանարդաձև կտրատել: Բուսական յուղով սոխը տապակել մինչ դառնա ոսկեգույն: Ավելացնել սմբուկն ու լոլիկը, շոգեխաշել 10 րոպե ընթացքում խառնել, աղ ցանել: Տապակը յուղել բուսական յուղով, շարել մակարոններն ու սմբուկները: Պատել թթվասերով ու լցնել քերած պանիր: Թխել 25-30 րոպե 180 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մակարոն սմբուկով

մակարոն մակարոն 300 գրամ

սմբուկ սմբուկ 500 գրամ

լոլիկ լոլիկ 400 գրամ

սոխ սոխ 150 գրամ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

աղ աղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 740դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 164 կկալ