Բաղադրատոմս
Մակարոն սմբուկով
Պատրաստեք մակարոն սմբուկով հետևյալ բաղադրատոմսով
Մակարոն սմբուկով շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել մակարոն սմբուկով
Մակարոնը եփել աղով եռացրած ջրում՝ համաձայն տուփի վրայի օգտագործման կանոնների: Ջուրը թափել, սբմուկը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը մաքրել ու մանր կտրատել: Լոլիկները խորանարդաձև կտրատել: Բուսական յուղով սոխը տապակել մինչ դառնա ոսկեգույն: Ավելացնել սմբուկն ու լոլիկը, շոգեխաշել 10 րոպե ընթացքում խառնել, աղ ցանել: Տապակը յուղել բուսական յուղով, շարել մակարոններն ու սմբուկները: Պատել թթվասերով ու լցնել քերած պանիր: Թխել 25-30 րոպե 180 աստիճանում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մակարոն սմբուկով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
740դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 164 կկալ