Բաղադրատոմս
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՍՈՈՒՍ ՍՊԱԳԵՏՏԻԻ ՀԱՄԱՐ
Պատրաստեք ընկույզով սոուս սպագետտիի համար հետևյալ բաղադրատոմսով
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՍՈՈՒՍ ՍՊԱԳԵՏՏԻԻ ՀԱՄԱՐ Իտալական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ընկույզով սոուս սպագետտիի համար
Ընկույզով սոուսը հրաշալի համադրվում է մակարոնեղենի հետ: Ընկույզի միջուկը մի քանի րոպե գցել տաք ջրի մեջ: Քամել, կեղևները հեռացնել և չորացնել: Ընկույզի միջուկը բաժանել չորս մասի: Մեկ մասը թողնել, երեք մասը հավանգով ծեծել կամ հարիչով մանրացնել: Պաքսիմատը, սխտորը, ձիթապտղի յուղը, մաղադանոսը հարիչի մեջ խառնել մինչև միատարր զանգվածի ստացվելը: Խառնուրդը լցնել ափսեի մեջ, ավելացնել փափկացրած կարագ, պղպեղ և սերուցք, խառնել: Եփված սպագետտին լցնել ափսեի մեջ, վրան լցնել սուսը և զարդարել ընկույզով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ընկույզով սոուս սպագետտիի համար
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ