Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ընկույզով սոուս սպագետտիի համար

Ընկույզով սոուսը հրաշալի համադրվում է մակարոնեղենի հետ: Ընկույզի միջուկը մի քանի րոպե գցել տաք ջրի մեջ: Քամել, կեղևները հեռացնել և չորացնել: Ընկույզի միջուկը բաժանել չորս մասի: Մեկ մասը թողնել, երեք մասը հավանգով ծեծել կամ հարիչով մանրացնել: Պաքսիմատը, սխտորը, ձիթապտղի յուղը, մաղադանոսը հարիչի մեջ խառնել մինչև միատարր զանգվածի ստացվելը: Խառնուրդը լցնել ափսեի մեջ, ավելացնել փափկացրած կարագ, պղպեղ և սերուցք, խառնել: Եփված սպագետտին լցնել ափսեի մեջ, վրան լցնել սուսը և զարդարել ընկույզով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ընկույզով սոուս սպագետտիի համար

պաքսիմատ պաքսիմատ

ձեթ ձեթ

մաղադանոս մաղադանոս

սերուցք սերուցք

կարագ կարագ

սխտոր սխտոր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ