Բաղադրատոմս
ԽՈՂԱՊՈՒԽՏՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԿԱՐՏՈՖԻԼ
Պատրաստեք խողապուխտով եվ պանրով կարտոֆիլ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈՂԱՊՈՒԽՏՈՎ ԵՎ ՊԱՆՐՈՎ ԿԱՐՏՈՖԻԼ Եվրոպական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել խողապուխտով եվ պանրով կարտոֆիլ
Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան։ Առանձին խառնել հավի արգանակը, թթվասերը և քերիչով անցկացրած պանիրը, ավելացնել մաքրած և խորանարդիկներով կտրտած կարտոֆիլը, կտրտած խոզապուխտը, կանաչ ոլոռը, լավ խառնել։ Ջեռոցի տապակը բուսայուղով պատել, խառնուրդը լցնել, վրան քերած պանիր ցանել, փակել փայլաթղթով և 30 ր. եփել ջեռոցում։ Սոխը մաքրել, մանր կտրտել և տապակել ձիթայուղի մեջ։ Թխուկի վրայից վերցնել փայլաթուղթը, սոխարածը լցնել վրան, կրկին դնել ջեռոցը և 30 ր. թողնել՝ մինչև կարմրի։
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խողապուխտով եվ պանրով կարտոֆիլ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1310դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 170 կկալ