Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել խորտիկ սալորաչրով

Սալորաչիրը լվանալ, չորացնել, միջուկի համար բացել վերևի հատվածը: Ընկույզը մանրացնել: Պանրի հետ խառնել մայոնեզ և մանրացված ընկույզ: Կտրատել սխտորը: Սալորաչրի վրա տեղավորել միջուկը՝ տալով զամբյուղի տեսք: Ստացված ճաշատեսակը կարելի է զարդարել կանաչիով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խորտիկ սալորաչրով

սալորի չիր սալորի չիր 200 գրամ

քամած մածուն քամած մածուն 100 գրամ

ընկույզ ընկույզ 100 գրամ

կանաչի կանաչի

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

մայոնեզ մայոնեզ 50 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1240դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 58 կկալ