Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տոմատի սոուս սպագետտիի համար

Սոխը մանրացնել: Թավայի մեջ ձիթայուղ տաքացնել, սոխը տապակել: Ավելացնել սխտորը, խառնել: Սոխն այդ ընթացքում պետք է փափկած լինի: Լոլիկների կեղևը հանել, խյուս դարձնել, լցնել սոխեռածի վրա: Ավելացնել լոլիկի հյութը: Երբ զանգվածը տաքանա, ավելացնել համեմունքները և խառնել: Աղ ցանել, եփել: Եռալուն պես կրակը թուլացնել, թավայի կափարիչը փակել: Թողնել եփվի մոտ տասը րոպե: Սոուսը կթանձրանա եփվելու ընթացքում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոմատի սոուս սպագետտիի համար

սոխ սոխ 3 գլուխ

լոլիկ լոլիկ 800 գրամ

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

ռեհան ռեհան

ուրց ուրց

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 400դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 157 կկալ