Բաղադրատոմս
ՏՈՄԱՏԻ ՍՈՈՒՍ ՍՊԱԳԵՏՏԻԻ ՀԱՄԱՐ
Պատրաստեք տոմատի սոուս սպագետտիի համար հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՄԱՏԻ ՍՈՈՒՍ ՍՊԱԳԵՏՏԻԻ ՀԱՄԱՐ Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տոմատի սոուս սպագետտիի համար
Սոխը մանրացնել: Թավայի մեջ ձիթայուղ տաքացնել, սոխը տապակել: Ավելացնել սխտորը, խառնել: Սոխն այդ ընթացքում պետք է փափկած լինի: Լոլիկների կեղևը հանել, խյուս դարձնել, լցնել սոխեռածի վրա: Ավելացնել լոլիկի հյութը: Երբ զանգվածը տաքանա, ավելացնել համեմունքները և խառնել: Աղ ցանել, եփել: Եռալուն պես կրակը թուլացնել, թավայի կափարիչը փակել: Թողնել եփվի մոտ տասը րոպե: Սոուսը կթանձրանա եփվելու ընթացքում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոմատի սոուս սպագետտիի համար
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
400դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 157 կկալ