Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տապակած բանջարեղեն

Լոլիկի կեղևը հանել, խոշոր կտրատել: Դդմիկը մաքրել: Մնացած բանջարեղենը` պղպեղը, սխտորը, գազարը, սոխը ևս կտրատել նույնպիսի կտորներով: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, տապակել նախ սոխը, ապա պղպեղը, գազարը, դդմիկը, վերջում ավելացնել լոլիկները: Տապակել մոտ երեսուն րոպե: Մատուցելիս կտրատած թարմ կանաչի շաղ տալ ուտեստի վրա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տապակած բանջարեղեն

սոխ սոխ 1 հատ

լոլիկ լոլիկ 2 հատ

դդում դդում 1 հատ

կանաչ պղպեղ կանաչ պղպեղ 1 հատ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1 հատ

գազար գազար 1 հատ

սխտոր սխտոր

ձեթ ձեթ

աղ աղ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 160դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 71 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5