Բաղադրատոմս
Տապակած բանջարեղեն
Պատրաստեք տապակած բանջարեղեն հետևյալ բաղադրատոմսով
Տապակած բանջարեղեն շատ համեղ Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տապակած բանջարեղեն
Լոլիկի կեղևը հանել, խոշոր կտրատել: Դդմիկը մաքրել: Մնացած բանջարեղենը` պղպեղը, սխտորը, գազարը, սոխը ևս կտրատել նույնպիսի կտորներով: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, տապակել նախ սոխը, ապա պղպեղը, գազարը, դդմիկը, վերջում ավելացնել լոլիկները: Տապակել մոտ երեսուն րոպե: Մատուցելիս կտրատած թարմ կանաչի շաղ տալ ուտեստի վրա:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տապակած բանջարեղեն
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
160դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 71 կկալ