Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սպանախով և մսով սպագետտի

Սոխը մանր կտրատել, կարագով տապակել` մինչև թափանցիկ դառնա, ավելացնել միսը, խառնելով տապակել` մինչև հյութը քաշվի: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, ավելացնել աղը և եփել սպագետտին: Տապակի պարունակությանն ավելացնել մանր կտրտած չիլի պղպեղը, լոլիկի մածուկը, համեմել աղով, բուրավետ և սև պղպեղներով, լցնել խոշոր կտրատած սպանախը, խառնել, կափարիչ դնել, թողնել սպանախի ծավալը պակասի, ապա ավելացնել ոչ մանր կտրատած լոլիկը, միասին եփել 3-4 րոպե: Մակարոնը ջրքամել, խառնել սոուսի հետ, տեղափոխել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան պանիր քերել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սպանախով և մսով սպագետտի

սպագետի սպագետի 300 գրամ

սպանախ սպանախ 1 փունջ

տավարի միս տավարի միս 200 գրամ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ

սոխ սոխ 1 գլուխ

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 2 հատ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարագ կարագ 40 գրամ

լոլիկ լոլիկ 1 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 119 կկալ