Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սմբուկով սպագետի սպիտակ սնկով ու կրծքամսով

Սնկի վրա եռման ջուր լցնել ու 30 րոպե թողնել: Սոխը մանր կտրատել:Սմբուկը խորանարդաձև կտրատել: Եթե այն դառն է, պետք է աղ ցանել, թողնել 30 րոպե, հետո լվանալ սառը ջրով: Լոլիկները քառակուսի կտրատել: Կրծքամիսը կտրատել, սունկը նույնպես:Պանիրը քերել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել սունկ, փակել կափարիչը, տապակել, խառնել, եփել 10-15 րոպե ցածր կրակի վրա: Ավելացնել կրծքամիս, մի քիչ տապակել: Ավելացնել սմբուկ, աղ, պղպեղ: Տապակել փակ կափարիչով 20-25 րոպե: Ավելացնել լոլիկ, տապակել 5-7 րոպե: Աղի ջրի մեջ եփել սպագետտին, խառնել: Մատուցելիս պանիր ու կանաչի լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սմբուկով սպագետի սպիտակ սնկով ու կրծքամսով

սմբուկ սմբուկ 300 գրամ

սունկ սունկ 30 գրամ

բեկոն բեկոն 250 գրամ

սոխ սոխ 150 գրամ

լոլիկ լոլիկ 250 գրամ

մակարոն մակարոն 200 գրամ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ 0.015 պտղունց

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1900դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 131 կկալ