Բաղադրատոմս
Սնկի խավիար
Պատրաստեք սնկի խավիար հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկի խավիար Հայկական Ճաշատեսակ է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել սնկի խավիար
Սնկի խավիարը համարվում է արքայական ուտեստ: Այն շատ սննդարար է և կփոխարինի մսին պասի ժամանակ: Աղաջրի մեջ եփել սունկը տասը րոպե: Քամել, մսաղացով անցկացնել: Տապակել բուսայուղով այնքան, մինչև ջրային մասը գոլորշիանա: Դա կտևի 30-40 րապե` կախված սնկի քանակից: Ցանկության դեպքում կարելի է պահածոյացնել այս ուտեստը, թեև նախընտրելի է այն մատուցել նոր պատրաստած ժամանակ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սնկի խավիար
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ