Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սնկի խավիար

Սնկի խավիարը համարվում է արքայական ուտեստ: Այն շատ սննդարար է և կփոխարինի մսին պասի ժամանակ: Աղաջրի մեջ եփել սունկը տասը րոպե: Քամել, մսաղացով անցկացնել: Տապակել բուսայուղով այնքան, մինչև ջրային մասը գոլորշիանա: Դա կտևի 30-40 րապե` կախված սնկի քանակից: Ցանկության դեպքում կարելի է պահածոյացնել այս ուտեստը, թեև նախընտրելի է այն մատուցել նոր պատրաստած ժամանակ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սնկի խավիար

սունկ սունկ

ձեթ ձեթ

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5